ویزای کانادا

مقدمه
کشوری با تنوع گسترده جغرافمقدمه
کشوری با تنوع گسترده جغرافیایی که برغم باور عمومی از آب و هوای کانادا، می‌توان گفت اقلیم آن در نواحی مختلف بویژه در مرزهای جنوبی بسیار متفاوت از تصویر ذهنی ما است. آب و هوای کانادا چنان تنوعی دارد که در برخی روزها دمای یک نقطه از آن تا ۳۰ درجه زیر صفر می‌رسد درحالیکه در همان روز دمای شهری دیگر مثبت ۳۰ درجه سانتیگراد است. کانادا کشوری است برای هر نوع سلیقه و ترجیح.

در ادامه توضیحات جامعی در رابطه با ویزای کانادا مثل انواع ویزای کانادا، شرایط درخواست ویزا کانادا، هزینه، مدارک لازم و … را به تفصیل ارزیابی کرده‌ایم تا اطلاعات جامعی را از فرایند ویزای کانادا بدست آورید.

انواع ویزای کانادا
ویزا کانادا انواع مختلفی دارد که بسته به نیاز هر فرد می‌بایست نسبت به دریافت آن اقدام کرد. انواع ویزای کانادا شامل مواردی متعددی چون ویزای تویستی، ویزای تحصیلی، ویزای فرصت مطالعاتی و … است که در ادامه دسته‌بندی کاملی از انواع ویزای کانادا به همراه توضیحات آن ارائه گشته است. به طور کلی انواع ویزای کانادا اساسا به دو دسته کلی تقسیم بندی می‌شود:

ویزای موقت کاناداویزای اقامت دائم کانادا
برای ثبت درخواست و دریافت هر یک از ۲ قسم ویزای کانادا از دو طریق می‌توان اقدام کرد. ثبت نام آنلاین ویزای کانادا و روش دوم مراجعه حضوری به سفارت کانادا و ارائه مدارک به صورت دستی پرکردن مدارک در محل سفارت کانادا که اصطلاحا به آن (Draft یا Paper) می‌گویند.

به دلیل بسته بودن سفارت کانادا متقاضیان دریافت ویزا کانادا می‌بایست برای انگشت‌نگاری و یا بیومتریک ویزای کانادا به یکی از وَکهای دفاتر VFS در کشورهای اطراف ایران مراجعه کنند. اگر چه بنابر اعلام سایت رسمی سفارت کانادا در حال حاضر بهترین روش برای درخواست ویزای این کشور، ثبت نام آنلاین ویزا کانادا است.

ویزای موقت کانادا
ویزای موقت کانادا به نوعی از ویزای این کشور گفته می‌شود که فرد طی زمانی مشخص و محدود اجازه ورود به خاک کانادا را خواهد داشت. ویزای موقت کانادا را می‌توان ذیل ۳ زیرمجموعه اصلی تقسیم‌بندی کرد:

ویزای توریستی کاناداویزای تحصیلی کاناداویزای همراه کانادا
ویزای توریستی کانادا
ویزای توریستی کانادا یا (Visitor Visa) همانگونه که از نام آن بر‌آید با اهدافی توریستی صادر می‌شود. نکته جالب در خصوص این ویزا این است که در حال حاضر این ویزا به شکل ویزای مولتی کانادا (Canada Multiple Visa) که در ایران با نام‌هایی همچون ویزای ۵ ساله کانادا نیز معروف شده، صادر می‌شوند. در واقع بنابر اعلام وب سایت سفارت کانادا به افسران مهاجرت این کشور توصیه شده‌است ویزای توریستی کانادا را تا جای ممکن به شکل ویزای مولتی صادر کنند.

دارندگان ویزای مولتی کانادا قادر خواهند بود تا زمان اعتبار ویزای خود (اعتبار ویزای مولتی کانادا تا زمان اعتبار پاسپورت است) در هر زمان و بدون محدودیت وارد خاک کانادا شوند و هر بار تا مدت ۶ ماه در این کشور اقامت داشته باشند. بعد از گذشت ۶ ماه کافی است یک بار ولو به مدت ۶ ساعت از کانادا خارج شوند و مجددا به این کشور بازگردند تا اقامت آنها در کانادا برای ۶ ماه دیگر بلامانع باشد.

ویزای نرمال کانادا
در این نوع ویزا ارائه دعوتنامه بر عهده خود متقاضی خواهد بود و روند درخواست ویزای کانادا طبق روال مرسوم صورت خواهد گرفت. پس از تکمیل مدارک مورد نیاز که فهرست آنها در بخش مربوط به فرم‌های درخواست ویزای کانادا در همین صفحه قرار داده‌ شده‌است، هر یک از این مدارک به دارالترجمه هلدینگ نیلگام (واقع در ساختمان مجموعه) ارجاع داده خواهد شد و سپس توسط تیم مجرب اجرایی نیلگام به صورت آنلاین برای ویزا کانادا اقدام می شود.

سوپر ویزای کانادا
سوپر ویزای کانادا، نوعی ویزای توریستی کانادا برای والدین و یا پدر بزرگ و مادربزرگ فردی است که در کانادا اقامت دائم دارد. به بیان دیگر دعوت کننده می‌بایست فرزند و یا نوه متقاضی باشد. حداقل حقوق پایه دعوت کننده در کانادا نباید از ۲۴۰۰۰ دلار در سال کمتر باشد؛ مدارک اقامت و برگه‌های ارزشیابی شرایط مالی و مالیاتی فرد دعوت کننده نیز حتما باید ضمیمه پرونده درخواست سوپر ویزای کانادا شود. همچنین دعوت کننده باید بیمه خدمات درمانی متقاضی را حداقل برای یک سال از داخل خاک کانادا پرداخت کرده و فرد دعوت شونده باید زیرنظر پزشکان مورد اعتماد سفارت معاینه شود. تاییده پزشک معتمد سفارت از آن جهت است که سلامت متقاضی پیش از ورود به کانادا تایید شود تا هدف از اقامت در کانادا درمان و تحمیل هزینه‌های درمانی به دولت کانادا نباشد. اعتبار اعلام شده برای سوپر ویزای کانادا تا ده سال است اما از آنجائیکه گذرنامه‌های ایرانی حداکثر تا پنج سال اعتبار دارند، ویزا کانادا که از این طریق به متقاضیان ایرانی تعلق می‌گیرد پنج ساله است. این ویزا چند بار ورود است و به دارنده آن اجازه می دهد در هر بار ورود حداکثر دو سال در کانادا اقامت داشته باشد. پس از پایان اعتبار پاسپورت متقاضی نیاز به اقدام مجدد نیست و تنها برچسب سوپر ویزا بر روی پاسپورت جدید الصاق می‌شود.

ویزای تحصیلی کانادا
کانادا و نظام آموزشی این کشور یکی از بهترین مقاصد برای علاقمندان به ادامه تحصیل و متقاضیان ویزای تحصیلی کانادا است. سیستم آموزشی این کشور بسیار نظام‌مند و مجهز و عمدتا به شکل استانی یا ایالتی مدیریت می‌شود. البته نظام کلی آموزش در کانادا تحت نظارت دولت فدرال بوده بنابراین با وجود برخی تفاوت‌ها می توان گفت کانادا از سیستم آموزش یکپارچه و بسیار به روز برخوردار است. نزدیک به ۶ درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) کانادا به سیستم آموزش این کشور تخصیص داده می‌شود و می‌توان گفت کانادا بیشترین هزینه را در بخش آموزش در بین دیگر کشورهای توسعه یافته جهان دارد.

سیستم آموزشی کانادا به دو بخش کلی آموزش همگانی یا عمومی و آموزش خصوصی یا غیر انتفاعی تقسیم بندی می‌شود. این تقسیم بندی چه برای دوره ابتدایی، چه برای دوره متوسطه و چه برای تحصیلات تکمیلی و دانشگاهی صادق است. اولین قدم برای درخواست ویزا کانادا تکمیل فرم ارزیابی تحصیلیایی که برغم باور عمومی از آب و هوای کانادا، می‌توان گفت اقلیم آن در نواحی مختلف بویژه در مرزهای جنوبی بسیار متفاوت از تصویر ذهنی ما است. آب و هوای کانادا چنان تنوعی دارد که در برخی روزها دمای یک نقطه از آن تا ۳۰ درجه زیر صفر می‌رسد درحالیکه در همان روز دمای شهری دیگر مثبت ۳۰ درجه سانتیگراد است. کانادا کشوری است برای هر نوع سلیقه و ترجیح.

در ادامه توضیحات جامعی در رابطه با ویزای کانادا مثل انواع ویزای کانادا، شرایط درخواست ویزا کانادا، هزینه، مدارک لازم و … را به تفصیل ارزیابی کرده‌ایم تا اطلاعات جامعی را از فرایند ویزای کانادا بدست آورید.

انواع ویزای کانادا
ویزا کانادا انواع مختلفی دارد که بسته به نیاز هر فرد می‌بایست نسبت به دریافت آن اقدام کرد. انواع ویزای کانادا شامل مواردی متعددی چون ویزای تویستی، ویزای تحصیلی، ویزای فرصت مطالعاتی و … است که در ادامه دسته‌بندی کاملی از انواع ویزای کانادا به همراه توضیحات آن ارائه گشته است. به طور کلی انواع ویزای کانادا اساسا به دو دسته کلی تقسیم بندی می‌شود:

ویزای موقت کاناداویزای اقامت دائم کانادا
برای ثبت درخواست و دریافت هر یک از ۲ قسم ویزای کانادا از دو طریق می‌توان اقدام کرد. ثبت نام آنلاین ویزای کانادا و روش دوم مراجعه حضوری به سفارت کانادا و ارائه مدارک به صورت دستی پرکردن مدارک در محل سفارت کانادا که اصطلاحا به آن (Draft یا Paper) می‌گویند.

به دلیل بسته بودن سفارت کانادا متقاضیان دریافت ویزا کانادا می‌بایست برای انگشت‌نگاری و یا بیومتریک ویزای کانادا به یکی از وَکهای دفاتر VFS در کشورهای اطراف ایران مراجعه کنند. اگر چه بنابر اعلام سایت رسمی سفارت کانادا در حال حاضر بهترین روش برای درخواست ویزای این کشور، ثبت نام آنلاین ویزا کانادا است.

ویزای موقت کانادا
ویزای موقت کانادا به نوعی از ویزای این کشور گفته می‌شود که فرد طی زمانی مشخص و محدود اجازه ورود به خاک کانادا را خواهد داشت. ویزای موقت کانادا را می‌توان ذیل ۳ زیرمجموعه اصلی تقسیم‌بندی کرد:

ویزای توریستی کاناداویزای تحصیلی کاناداویزای همراه کانادا
ویزای توریستی کانادا
ویزای توریستی کانادا یا (Visitor Visa) همانگونه که از نام آن بر‌آید با اهدافی توریستی صادر می‌شود. نکته جالب در خصوص این ویزا این است که در حال حاضر این ویزا به شکل ویزای مولتی کانادا (Canada Multiple Visa) که در ایران با نام‌هایی همچون ویزای ۵ ساله کانادا نیز معروف شده، صادر می‌شوند. در واقع بنابر اعلام وب سایت سفارت کانادا به افسران مهاجرت این کشور توصیه شده‌است ویزای توریستی کانادا را تا جای ممکن به شکل ویزای مولتی صادر کنند.

دارندگان ویزای مولتی کانادا قادر خواهند بود تا زمان اعتبار ویزای خود (اعتبار ویزای مولتی کانادا تا زمان اعتبار پاسپورت است) در هر زمان و بدون محدودیت وارد خاک کانادا شوند و هر بار تا مدت ۶ ماه در این کشور اقامت داشته باشند. بعد از گذشت ۶ ماه کافی است یک بار ولو به مدت ۶ ساعت از کانادا خارج شوند و مجددا به این کشور بازگردند تا اقامت آنها در کانادا برای ۶ ماه دیگر بلامانع باشد.

ویزای نرمال کانادا
در این نوع ویزا ارائه دعوتنامه بر عهده خود متقاضی خواهد بود و روند درخواست ویزای کانادا طبق روال مرسوم صورت خواهد گرفت. پس از تکمیل مدارک مورد نیاز که فهرست آنها در بخش مربوط به فرم‌های درخواست ویزای کانادا در همین صفحه قرار داده‌ شده‌است، هر یک از این مدارک به دارالترجمه هلدینگ نیلگام (واقع در ساختمان مجموعه) ارجاع داده خواهد شد و سپس توسط تیم مجرب اجرایی نیلگام به صورت آنلاین برای ویزا کانادا اقدام می شود.

سوپر ویزای کانادا
سوپر ویزای کانادا، نوعی ویزای توریستی کانادا برای والدین و یا پدر بزرگ و مادربزرگ فردی است که در کانادا اقامت دائم دارد. به بیان دیگر دعوت کننده می‌بایست فرزند و یا نوه متقاضی باشد. حداقل حقوق پایه دعوت کننده در کانادا نباید از ۲۴۰۰۰ دلار در سال کمتر باشد؛ مدارک اقامت و برگه‌های ارزشیابی شرایط مالی و مالیاتی فرد دعوت کننده نیز حتما باید ضمیمه پرونده درخواست سوپر ویزای کانادا شود. همچنین دعوت کننده باید بیمه خدمات درمانی متقاضی را حداقل برای یک سال از داخل خاک کانادا پرداخت کرده و فرد دعوت شونده باید زیرنظر پزشکان مورد اعتماد سفارت معاینه شود. تاییده پزشک معتمد سفارت از آن جهت است که سلامت متقاضی پیش از ورود به کانادا تایید شود تا هدف از اقامت در کانادا درمان و تحمیل هزینه‌های درمانی به دولت کانادا نباشد. اعتبار اعلام شده برای سوپر ویزای کانادا تا ده سال است اما از آنجائیکه گذرنامه‌های ایرانی حداکثر تا پنج سال اعتبار دارند، ویزا کانادا که از این طریق به متقاضیان ایرانی تعلق می‌گیرد پنج ساله است. این ویزا چند بار ورود است و به دارنده آن اجازه می دهد در هر بار ورود حداکثر دو سال در کانادا اقامت داشته باشد. پس از پایان اعتبار پاسپورت متقاضی نیاز به اقدام مجدد نیست و تنها برچسب سوپر ویزا بر روی پاسپورت جدید الصاق می‌شود.

ویزای تحصیلی کانادا
کانادا و نظام آموزشی این کشور یکی از بهترین مقاصد برای علاقمندان به ادامه تحصیل و متقاضیان ویزای تحصیلی کانادا است. سیستم آموزشی این کشور بسیار نظام‌مند و مجهز و عمدتا به شکل استانی یا ایالتی مدیریت می‌شود. البته نظام کلی آموزش در کانادا تحت نظارت دولت فدرال بوده بنابراین با وجود برخی تفاوت‌ها می توان گفت کانادا از سیستم آموزش یکپارچه و بسیار به روز برخوردار است. نزدیک به ۶ درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) کانادا به سیستم آموزش این کشور تخصیص داده می‌شود و می‌توان گفت کانادا بیشترین هزینه را در بخش آموزش در بین دیگر کشورهای توسعه یافته جهان دارد.

سیستم آموزشی کانادا به دو بخش کلی آموزش همگانی یا عمومی و آموزش خصوصی یا غیر انتفاعی تقسیم بندی می‌شود. این تقسیم بندی چه برای دوره ابتدایی، چه برای دوره متوسطه و چه برای تحصیلات تکمیلی و دانشگاهی صادق است. اولین قدم برای درخواست ویزا کانادا تکمیل فرم ارزیابی تحصیل

مدیر میتواند در این مکان متنی را جهت قوانین گفتگو در واتساپ تنظیم کند و کاربرپس از مطالعه قوانین و پذیریش آنها با  کارشناسان  گفتگو  کند.