0
  • سبد خرید شما هم اکنون خالی است.

مهاجرت به مالزی : بررسی شرایط و مدارک

راه های مهاجرت به مالزی

مهاجرت به مالزی

مالزی کشوری مسلمان نشین در جنوب شرقی آسیاست که امکانات آموزشی پیشرفته‌ای دارد. این سرزمین هرساله میزبان توریست‌های زیادی است و اقتصاد پویایی دارد. الگوی رشد و توسعه این کشور برای سال‌ها الگوی کشورهای آسیایی بوده است. مهاجرت به مالزی برای کار و زندگی در ایران طرفداران خاص خود را دارد و از طریق راه‌های مختلفی می‌توان به مالزی سفر کرد. رشد سریع اقتصادی، آب و هوای مناسب و هزینه زندگی مناسب مهمترین جاذبه‌های مهاجرت به این کشور است. در این مطلب دارالترجمه تات بیشتر به این موضوع پرداختیم و می‌کوشیم شما را با نقاط ضعف و قوت آن آشنا کنیم. شایان ذکر است که جهت سفر به کشورهای دیگر نیاز به ترجمه رسمی مدارک مورد نیاز در دارالترجمه معتبر دارید.

مالزی چگونه کشوری است و آیا برای زندگی مناسب است؟

آیا شرایط زندگی در مالزی برای ایرانیان مناسب است؟
اکثرا ایرانی ها از طریق مهاجرت تحصیلی برای مهاجرت به مالزی اقدام می کنند.

نظام سیاسی مالزی از سیستم پارلمانی انگلستان الهام گرفته و به صورت سلطنت مشروطه فدرال اداره می‌شود. پایتخت این کشور کوالالامپور است و زیبایی‌های طبیعی این سرزمین یکی از اصلی‌ترین جاذبه‌های آن به شمار می‌آید. این کشور ۳ سرزمین فدارال و ۱۳ ایالت دارد. تایلند، اندونزی، سنگاپور و ویتنام همسایه‌های اصلی کشور مالزی هستند.

ماهیگیری و جنگل‌داری در رشد و توسعه این کشور تاثیر چشمگیری داشته و طی سال‌های اخیر ساختمان‌های سربه فلک کشیده، هتل‌ها و مراکز گردشگری زیادی در این سرزمین ساخته شده است. پایتخت و شهرهای بزرگ مالزی برای تحصیل و کار گزینه بسیار خوبی به شمار می‌آید. نظام آموزشی پیشرفته باعث شده که دانشجویان بین المللی زیادی از سراسر آسیا و جهان به این کشور جذب شوند.

تنوع فرهنگی این کشور بسیار بالاست و اگر کمی در خیابان‌ها قدم بزنید می‌توانید مردمی از کشورهای مختلف آسیا را ببینید که آزادانه در خیابان‌ها قدم می‌زنند. آب و هوای این منطقه معتدل است اما به سبب آنکه توسط کوه‌ها احاطه شده معمولا با باران‌های شدید و سیل آسا مواجه می‌شود.

سوبانگ جایا، جوهور بهرو، ایپوه و کوچینگ از مهمترین شهرهای مالزی به شمار می‌آید. ایران از مالزی بسیار دور است و بهترین وسیله برای سفر به این منطقه از ایران خطوط هواپیمایی است. بیشترین دلیل مهاجرت ایرانیان به مالزی تحصیل است اما در کنار آن پیشنهادهای کاری جذاب و شرایط مطلوب زندگی هم باعث شده برخی ایرانیان به این کشور بروند.

اقتصاد پویای این سرزمین برای سرمایه گذاری هم انتخاب خوبی است و کسب و کارهای زیادی ترجیح می‌دهند یک دفتر فعال داخل مرزهای مالزی داشته باشند. ایرانیان ساکن مالزی یک جمعیت کوچک و فعال را تشکیل می‌دهند که بسیار فعال و موفق هستند.

مهاجرت به مالزی از چه طریق امکان پذیر است؟

مالزی کشوری مهاجر پذیر است که با اعطای حقوق شهروندی مناسب از اتباع سایر کشورها استقبال می‌کند. استانداردهای بالای تحصیل، کار و زندگی در این کشور هم باعث می‌شود افراد از زندگی در این منطقه رضایت داشته باشند. بسیاری از شاخص‌های زندگی در این منطقه با استانداردهای اروپایی برابری دارد.

برای سفر به مالزی می‌توانید «ویزای توریستی» دریافت کنید. ایرانیان پس از ورود به مرزهای مالزی می‌توانند ویزای اقامت ۱۵ روزه بگیرند. اگر قصد مهاجرت به این کشور را دارید می‌توانید از طریق «ویزای اجتماعی» اقدام کنید. افراد با دعوت یک شرکت یا شخص مالزیایی یا اقوام درجه یک خود که اقامت این سرزمین را دارند می‌توانند ویزای ۲ تا ۶ ماهه بگیرند.

ویزای تصویب اشتغال Employment Passes، ویزای حرفه‌ای PVP، مجوز موقت Visitor،  مهاجرت از طریق ویزای همسر ، ثبت شرکت در مالزی و خرید خانه دوم هم از دیگر راهکارهای مهاجرت به مالزی هستند.

مهاجرت تحصیلی به مالزی هم بسیار پرطرفدار است، افرادی که مدارک زیر را داشته باشند می‌توانند در دانشگاه‌های معتبر این کشور در رشته‌های مختلف مشغول تحصیل شوند:

  • تکمیل درخواست ادامه تحصیل(درخواست پذیرش دانشگاه)
  • توصیه نامه استادان معتبر
  • انگیزه نامه تحصیلی
  • اصل و کپی پاسپورت دارای اعتبار
  • مدرک زبان آیلتس یا تافل
  • رزومه و برنامه تحصیلی دانشجو
  • نامه تمکن مالی
  • عکس پرسنلی مناسب
  • پرداخت هزینه‌های اولیه دانشگاه
  • بیمه سلامت
  • انجام آزمایش‌های مدیکال
  • ترجمه رسمی مدرک تحصیلی و ریز نمرات

بسته به دانشگاه و رشته تحصیلی که انتخاب می‌کنید ممکن است به مدارک مختلفی نیاز داشته باشید. معمولا در سایت رسمی دانشگاه می‌توانید به لیست کامل مدارکی که باید فراهم کنید دسترسی داشته باشید.

افرادیکه موفق می‌شوند پذیرش دانشگاه را به دست آورند می‌توانند با در دست داشتن نامه دانشگاه برای دریافت ویزای تحصیلی به سفارتخانه مالزی مراجعه کنند.

مدت اعتبار ویزای دانشجویی یک سال است که در طول دوران تحصیل تمدید می‌شود. اخذ پذیرش دانشگاه‌های مالزی بدون مدرک زبان هم با شرایطی امکان پذیر است. آسان‌ترین نوع مهاجرت به مالزی تحصیلی است اما شاید بتوان گفت بهترین روش مهاجرت به این سرزمین mm2h است. مهاجرت به این کشور نیاز و اجباری به خرید ملک ندارد و هزینه‌های آن هم به نسبت روشی که انتخاب می‌کنید متغییر است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص بهتر است با یک وکیل مهاجرتی تصمیم بگیرید و بدون کسب اطلاعات کامل به هیچ عنوان تصمیم‌گیری یا اقدام نکنید.

شرایط کلی مهاجرت به مالزی کدام است؟

مدت اعتبار ویزای دانشجویی مالزی یک ساله است که هر ساله نیاز به تمدید دارد.
مهاجرت تحصیلی به مالزی و مهاجرت کاری به مالزی از جمله گزینه های مهاجرت به مالزی است.

بدون در نظر گرفتن نوع ویزای درخواستی شما و اینکه با چه هدفی قصد مهاجرت به مالزی را دارید داشتن شرایط زیر برای تمامی افراد متقاضی اجباری است:

۱. در دست داشتن گذرنامه

هیچ فردی بدون داشتن گذرنامه یا سند مسافرتی بین المللی معتبر حق ورود به کشور مالزی را ندارد.

۲. اخذ ویزای مالزی

افراد برای اینکه با خیال راحت به مالزی سفر کنند باید مجوز بگیرند و ویزای مالزی در حقیقت همان مجوزی است که به شما اجازه ورود به خاک این کشور را می‌دهد. برای اخذ ویزا باید به سفارتخانه مالزی در تهران مراجعه کنید و کلیه اسناد و مدارکی که از شما خواسته می‌شود را ترجمه رسمی انجام داده و تحویل دهید. در دست داشتن ترجمه مدارک شناسایی، ترجمه اسناد تحصیلی، درخواست ویزا و سایر مدارک از الزاماتی است که باید رعایت کنید.


مطالعه مطلب نحوه ترجمه مدارک تحصیلی به شما پیشنهاد می شود.


۳. تمکن مالی و داشتن بلیت سفر به مالزی

همه متقاضیان باید نامه تمکن مالی خود را به مراجع قانونی مالزی ارائه کنند و بلیت سفر تایید شده هم در دست داشته باشند تا بتوانند به مالزی سفر کنند. شما اگر می‌خواهید وارد خاک مالزی شوید باید یک حساب بانکی با مبلغی که توسط دولت اعلام شده را باز کنید و مدارک آن را به سفارتخانه تحویل دهید.

۴. ممنوع الخروج نبودن

افرادی که به هر دلیل در خاک کشور خود ممنوع الخروج هستند اجازه ورود به مالزی را ندارند. در فرودگاه شرایط کلی خروج شما از کشور مورد بررسی قرار گرفته و اگر اشکالی در کار نباشد می‌توانید وارد این کشور شوید.

افرادی که شرایط فوق را داشته باشند می‌توانند برای ورود به خاک مالزی اقدام کنند، در غیر اینصورت ثبت درخواست مهاجرت به مالزی برای شما بدون فایده خواهد بود.

هزینه‌های زندگی در مالزی چقدر است؟

واحد پول رایج در مالزی رینگت است که هزینه زندگی در مالزی به نسبت ایران بیشتر است.
هزینه زندگی در مالزی نسبت به کشورهای اروپایی و آمریکا پایین تر است و متناسب با شهری که انتخاب می کنید نیز هزینه زندگی متفاوت است.

هزینه زندگی در مالزی نسبت به بسیاری کشورهای اروپایی و آمریکا پایین است. هزینه اجاره در این کشور نسبت به ایران پایین‌تر است اما به دلیل آنکه یک کشور توریستی است هزینه‌های زندگی در آن نسبتا بالاست. برای اجاره یک اتاق دو خوابه در مالزی باید ماهانه ۲ هزار و ۳۰۰ رینگت پرداخت کنید. برای اجاره یک آپارتمان یک خوابه در مرکز شهر باید ماهانه ۲ هزار و ۳۷۰ رینگت هزینه کنید. هزینه اجاره همین آپارتمان در خارج شهر به میزان هزار و ۴۰۰ رینگت کاهش پیدا می‌کند. برای اجاره یک خانه سه خوابه در مراکز شهر باید ماهانه ۴ هزار و ۵۰۰ رینگت بپردازید و هزینه این آپارتمان در خارج شهر به ۳ هزار و ۱۵۰ رینگت می‌رسد.

یک وعده غذایی معمولی در رستوران‌های این کشور حدود ۶۵ رینگت هزینه دارد و اگر به رستوران بین الملل بروید این هزینه تا ۸۷ رینگت هم افزایش می‌یابد.

هر کیلو برنج در مالزی ۵ رینگت، یک لیتر شیر ۷ رینگت، یک عدد نان ۳ رینگت و ۱۲ عدد تخم مرغ ۵ رینگت است. بسته به سبک زندگی و شهری که برای زندگی در مالزی انتخاب می‌کنید هزینه‌های اقامت شما ممکن است تغییر داشته باشد. قطعا مهاجرت افراد مجرد هزینه‌های کمتری دارد و اگر یک خانه را به صورت گروهی اجاره کنید هزینه‌های کمتری را باید پرداخت کنید.

مزایا و معایب مهاجرت به مالزی

مهاجرت به مالزی برای کار، زندگی، سرمایه گذاری و تحصیل یک انتخاب هوشمندانه است. مهمترین مزایای مهاجرت به مالزی عبارتند از:

  • هزینه پایین زندگی در مقایسه با سایر نقاط جهان
  • امنیت بالا، ثبات سیاسی و وضعیت مطلوب اقتصادی
  • تسلط مردم این کشور به زبان انگلیسی
  • نظام آموزشی پیشرفته
  • خدمات درمانی گسترده
  • محیط چند فرهنگی و مهاجر پذیری مطلوب
  • زیبایی‌های طبیعی و جاذبه‌های زیاد گردشگری
  • هزینه پایین حمل و نقل عمومی
  • محیط شاد و رنگارنگ با جشن‌های مختلف
  • بازار کار پررونق و امکان پیشرفت شغلی

با این وجود مهاجرت به این کشور خالی از اشکال هم نیست، فاصله این کشور از ایران بسیار زیاد است و گاهی دلتنگی دوری از خانواده به افراد فشار روحی زیادی را وارد می‌کند. برخی از مناطق این کشور آلوده هستند و زباله زیادی در آن قابل مشاهده است. رانندگی در این کشور چندان ساده نیست و افراد به قوانین راهنمایی و رانندگی احترام زیادی نمی‌گذارند.

هوای این کشور بسیار مرطوب است و ممکن است برای برخی دردسرساز شود و خدمات پس از فروش در این کشور شرایط مطلوبی ندارد. مهاجرت به مالزی یک انتخاب کاملا فردی است و شما بسته به شرایط مالی و هدف خود از مهاجرت باید ببینید که مقصد خوبی برای شما هست یا خیر. اگر قصد مهاجرت به کشور مالزی را دارید باید ترجمه رسمی کلیه اسناد و مدارک هویتی، شغلی و تحصیلی خود را آماده کنید و برای مهاجرت مراحل مختلف قانونی را بپیمایید.


مطالعه مطالب زیر پیشنهاد می شود:

Share:

دیدگاه ها

یک دیدگاه

  • شرایط کلی مهاجرت به مالزی شامل: داشتن گذرنامه، دریافت ویزای مالزی، تمکن مالی و داشتن بلیت سفر به مالزی، ممنون الخروج نبودن

Leave a پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×
پشتیبانی دارالترجمه تات
× مشاوره آنلاین