0
  • سبد خرید شما هم اکنون خالی است.

شرایط و مدارک مورد نیاز برای اپلای آمریکا + ترجمه مدارک

مدارک مورد نیاز اپلای دانشگاه های امریکا

مدارک لازم برای اپلای دانشگاه‌های آمریکا

کشور آمریکا برترین نظام آموزشی دنیا را داراست و از این رو یکی از پرطرفدارترین مقاصد برای ادامه تحصیل دانشجویان بین المللی است و مهاجرت تحصیلی به آمریکا در سال‌های اخیر رشد زیادی داشته است.

افرادی که به دنبال پذیرش از دانشگاه های امریکا هستند باید مدارک اپلای امریکا را از قبل اماده نمایند
مدارک مورد نیاز برای اپلای تحصیلات تکمیلی در آمریکا که متناسب با دانشگاه مقصد ممکن است مواردی متفاوت باشد.

تحصیل در آمریکا، این فرصت را برای هر فردی فراهم می‌آورد که با بهترین امکانات آموزشی در معتبرترین دانشگاه‌های دنیا تحصیل کند. به عبارت دیگر، این کشور برای دانش آموزان و دانشجویان مستعدی که از نظر علمی در سطح بالایی قرار دارند بستر مناسبی را برای ادامه تحصیل در برترین مدارس و دانشگاه‌های جهان فراهم می‌آورد. علاوه بر برتری دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی آمریکا به لحاظ سطح علمی و امکانات، وجود بورسیه‌های تحصیلی در کلیه مقاطع تحصیلی و تخفیفات بسیار عالی در شهریه دانشگاه‌های این کشور، دانشجویان زیادی را از سراسر جهان ترغیب می‌کند که برای اخذ پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا اقدام کنند.

در میان دانشجویان خارجی، هرساله تعداد زیادی از دانشجویان ایرانی نیز برای ادامه تحصیل در دانشگاه‌های آمریکا اپلای می‌کنند. بی تردید اپلای دانشگاه‌های آمریکا، همانند سایر دانشگاه‌های جهان، مراحل مختلفی دارد و هر فرد متقاضی باید شرایط خاصی داشته باشد و مدارک اپلای امریکا مورد نیاز را بصورت دقیق و کامل تهیه نماید تا واجد شرایط پذیرش در دانشگاه‌های این کشور باشد. اغلب مدارک تهیه شده باید بصورت رسمی ترجمه شوند تا از اعتبار لازم برخوردار بوده و مورد قبول دانشگاه‌های بین المللی، از جمله دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی آمریکا، باشند.

مقاله حاضر شما را با برخی از ویژگی‌های بارز دانشگاه‌های آمریکا، مراحل مختلف یا به عبارت دیگر فرایند اپلای دانشگاه‌ های آمریکا، مدارک اپلای امریکا، زمان‌بندی پذیرش و ددلاین اپلای، نکات حائز اهمیت مربوط به ترجمه رسمی مدارک مذکور، و فهرست دانشگاه‌های برتر و ارزان آمریکا برای ادامه تحصیل دانشجویان خارجی آشنا می‌ سازد.

ساختار نظام آموزش عالی در آمریکا

اگر به عنوان یک دانشجوی خارجی قصد ادامه تحصیل در کالج‌ها و دانشگاه‌های آمریکا را دارید، قطعاً آشنایی با ساختار نظام آموزش عالی موجود در این کشور و مدارک اپلای امریکا می‌تواند برای شما مفید و راهگشا باشد. در کشور آمریکا، متقاضیان ورود به دانشگاه باید تحصیلات دوازه ساله در دوره‌های ابتدایی و متوسطه اول و دوم را پشت سرگذاشته باشند. پس از گذراندن پایه دوازدهم، دانش آموزان دو گزینه برای ادامه تحصیل دارند: آموزش‌های فنی‌حرفه‌ای (که معمولاً یک یا دو سال طول می‌کشد و برای استخدام فوری در حرفه‌ای خاص طراحی شده است) یا آموزش عالی (که معمولاً تحصیل دو ساله برای اخذ مدرک کاردانی یا تحصیل چهار ساله برای دریافت مدرک کارشناسی را شامل می‌شود). بدیهی است، بعد از اتمام تحصیل در هر یک از مقاطع ذکر شده در بالا، امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر برای هر فرد علاقه‌مندی وجود دارد.

در واقع بطور خلاصه می‌توان گفت که برای دانشجویان بین‌المللی نیز که قصد ورود به کالج ها و دانشگاه‌های ایالات متحده را دارند طی کردن دوره ۱۲ ساله مدرسه یا به اصطلاح داشتن مدرک دیپلم متوسطه ضروری است.

انواع مختلف موسسات آموزش عالی در آمریکا

کالج‌ها در برابر دانشگاه‌ها

در ایالات متحده، واژگان کالج و دانشگاه اغلب به جای یکدیگر بکار بسته می‌شوند و در واقع تفاوتی بین آن دو وجود ندارد. حتی برخی از مراکز آموزش عالی مؤسسه نامیده می‌شوند (به عنوان مثال، مؤسسه فناوری ماساچوست و مؤسسه فناوری کالیفرنیا). در دانشگاه‌های بزرگ‌تر ایالات متحده، کالج‌ها و دانشکده‌های مختلفی وجود دارند که رشته‌های تحصیلی متفاوتی را شامل می‌شوند (به عنوان مثال، کالج مهندسی یا دانشکده بازرگانی).

انواع کالج و دانشگاه به صورت خصوصی و دولتی در امریکا وجود دارد.
انواع مختلفی از موسسات آموزش عالی در امریکا فعالیت می کنند که کیفیت و برتری آن ها با نوع خصوصی و دولتی آن بستگی ندارد.

کالج های دولتی و خصوصی

در ایالات متحده، دولت فدرال هیچ کالج یا دانشگاهی را مدیریت و اداره نمی‌کند. بلکه، دولت‌های ایالتی (۵۰ ایالت در این کشور وجود دارد)، دولت ناحیه کلمبیا، پورتوریکو و سایر قلمروهای ایالات متحده این اختیار را دارند که کالج‌ها و دانشگاه‌های دولتی را در محدوده خود اداره کنند و بودجه‌آن‌ها را تامین کنند. از سوی دیگر، کالج‌های خصوصی می‌توانند به صورت مستقل و بدون کنترل مستقیم از جانب دولت های ایالتی یا فدرال فعالیت کنند (مانند دانشگاه دیتون (Dayton) ، وابسته به کلیسای کاتولیک).

بر اساس گزارشات ارائه شده در سال ۲۰۱۷، از بین ۴۲۹۸ کالج و دانشگاه‌ موجود در ایالات متحده، ۱۶۲۶ مورد دولتی، ۱۶۸۷ مورد خصوصی و ۹۸۵ مورد انتفاعی هستند. در بین بیست دانشگاه برتر ایالات متحده با بیشترین دانشجوی بین المللی نیز ۱۳ دانشگاه دولتی و هفت دانشگاه خصوصی هستند. بنابراین، توجه داشته باشید که کیفیت دانشگاه‌ها در این کشور بستگی به دولتی یا خصوصی بودن آن‌ها ندارد.

کالج‌های فنی و کالج‌های محلی

در حالی که بیشتر دانشجویان بین‌المللی برای دوره‌های آکادمیک به ایالات متحده می‌آیند، برخی از دانش‌آموزان در کالج‌های فنی و حرفه‌ای (Tech Colleges) که برای آموزش شغلی طراحی شده‌اند، مانند مدرسه پرواز (flight school) یا دوره‌های کنترل ترافیک هوایی (air traffic control ) ثبت‌نام می‌کنند. علاوه بر این، یکی دیگر از گزینه های آموزش عالی در آمریکا، کالج‌های محلی (Community Colleges) است.

کالج‌های محلی تحصیل کم‌هزینه در جوامع محلی را ممکن می‌سازند، به آماده‌سازی نیروی کار پرداخته و زمینه ورود به دوره کارشناسی را برای فارغ التحصیلان خود فراهم می‌آورند. طبق گزارش انجمن کالج های محلی آمریکا (AACC)، تقریباً ۱۲۰۰ مؤسسه دوره ۲ ساله اعطای مدرک کاردانی را برگزار کرده و بیش از ۱۲ میلیون دانشجو در این کالج ها ثبت نام کرده اند. در حال حاضر حدود ۱۰۰۰۰۰ دانشجوی بین المللی در کالج های محلی در ایالات متحده تحصیل می کنند.

فرایند اپلای دانشگاه‌های آمریکا

اپلای دانشگاه‌های آمریکا، همانند سایر دانشگاه‌های معتبر موجود در سراسر جهان، فرایند و مراحل خاصی دارد که هر دانشجوی متقاضی ادامه تحصیل در دانشگاه‌های این کشور برای رسیدن به نتیجه‌ای مطلوب باید این مراحل را پشت سر بگذارد.

برای اخذ پذیرش از دانشگاه های امریکا باید مراحلی را از جمله تکمیل فرم اپلای انجام دهید
ترجمه مدارک اپلای امریکا و دریافت مدرک زبان و تکمیل فرم اپلای از مراحل مهم فرآیند اپلای دانشگاه های آمریکا است.

در ادامه هر یک از مراحل فرایند اپلای دانشگاه‌های آمریکا و مدارک اپلای آمریکا به ترتیب شرح داده شده است که بی‌تردید تبعیت از این مراحل فرایند چالش‌برانگیز اپلای را برای هر فرد متقاضی آسانتر می‌کند:

دانشگاه‌ مناسب را برای اپلای انتخاب کنید

با وجود هزاران دانشگاه برای انتخاب، ممکن است تصمیم گیری در این حوزه دشوار باشد. برای اینکه شما بتوانید دانشگاه مناسبی را برای ادامه تحصیل خود انتخاب کنید، ابتدا باید فهرستی از دانشگاه‌های متناسب با شرایط خود را تهیه نمایید. بدیهی است هنگام تهیه این فهرست، باید به نکات خاصی توجه نماید و دانشگاه‌ها را بر اساس رشته و مقطع تحصیلی موردنظر خود، شهر یا ایالتی که دانشگاه در آن واقع است و هزینه‌هایی که باید برای ادامه تحصیل بپردازید، سطح معدل و نمرات تان و بسیاری از الزامات دیگر که هر دانشگاه برای پذیرش دانشجو مشخص می‌نماید انتخاب کنید. پس از تهیه این فهرست و مقایسه تمام شرایط و مقتضیات ذکر شده در بالا، شما می‌توانید دانشگاهی را که بیشترین شانس پذیرش در آن‌ را دارید به عنوان مناسب ترین دانشگاه برای اپلای انتخاب کنید. البته بهتر است چندین دانشگاه را به ترتیب اولویت به عنوان دانشگاه مناسب انتخاب نمایید تا در صورت پذیرفته نشدن در هر یک برای بقیه اقدام کنید.

از آزمون‌های استاندارد مورد نیاز برای پذیرش در دانشگاه‌های آمریکا مطلع شوید

مدارک زبان آیلتس و تافل از مهمترین مدارک آزمون های زبان مورد تایید دانشگاههای امریکا می باشند.
به طور معمول دانشگاه های آمریکا علاوه بر مدرک زبان آیلتس و یا تافل مدارک قبولی در آزمون های GRE و یا GMAT را از متقاضیان می خواهند.

علاوه بر آزمون‌های زبانی (TOFEL، IELTS،…) که معمولاً دانشجویان بین‌المللی برای اثبات توانایی‌های زبانی خود در آن‌ها شرکت می‌کنند، ممکن است دانشجویان ملزم به شرکت در مجموعه‌ای از آزمون‌های استاندارد از جمله ACT، SAT، GRE یا GMAT باشند. حد نصاب نمره‌ای که باید در این آزمون‌ها کسب کنید ممکن است از دانشگاهی به دانشگاه دیگر متفاوت باشد. به همین دلیل بهتر است هنگام تهیه فهرست دانشگاه های مناسب این مقوله را نیز مد نظر قرار دهید.

مدارک مورد نیاز را بررسی کرده و تهیه نمایید

هر دانشگاه مدارکی را برای پذیرش دانشجویان بین المللی مشخص می‌نماید که متقاضیان برای ثبت نام در مقاطع و رشته‌های مختلف آن دانشگاه باید آن مدارک را تهیه نموده و در اختیار مسئولین دانشگاه قرار دهند. مدارک اپلای امریکا شامل ترجمه مدارک تحصیلی همچون دیپلم دوره دبیرستان یا مدرک فارغ التحصیلی از دانشگاه در مقاطع مختلف (کاردانی، کارشناسی، کارشناسی‌ارشد، …)، مدارک زبانی که برای دانشجویان بین المللی غیرانگلیسی زبان از الزامات است، توصیه‌نامه‌ها، انگیزه‌نامه، و بسیاری از موارد دیگر از جمله مدارکی هستند که هر دانشگاه ممکن است ارائه آن‌ها را برای اپلای دانشگاه های آمریکا ضروری بداند و شما باید هنگام اقدام برای اپلای آن‌ها را تهیه نمایید. در بخش‌های آتی، بخش عمده‌ای از این مدارک مورد نیاز به تفصیل توضیح داده خواهد شد.

فرم اپلای را ارسال کنید

اکنون که تمام مراحل بالا را به دقت پشت سر گذاشتید، می‌توانید برای دریافت فرم اپلای از دانشگاه مورد نظر اقدام کرده و پس از تکمیل، آن را ارسال نمایید. این فرم توسط دفتر پذیرش دانشگاه برای شما ارسال می شود یا می‌توانید آن را به صورت آنلاین در وب سایت دانشگاه‌ها بیابید. توجه داشته باشید که هزینه فرم اپلای غیر قابل استرداد بوده و از ۳۵ تا ۱۰۰ دلار متغیر است. همراه با این فرم، اغلب لازم است سایر مدارک پشتیبان از جمله مدارک ذکر شده در بالا و هر مدرک دیگری که ممکن است دانشگاه از شما بخواهد، ارسال شود.

در آزمون ورودی شرکت کنید

یکی دیگر از الزامات بعضی از دانشگاه های ایالات متحده، آزمون ورودی است که تمام دانشجویان آتی یک دانشگاه خاص ملزم به شرکت در آن هستند. چندین آزمون ورودی مختلف برای دانشگاه‌های این کشور وجود دارد. به همین دلیل، شما به عنوان یک دانشجوی بین المللی باید در مورد نوع آزمون ورودی لازم برای دانشگاه مورد نظر خود آگاهی یابید و پس از ثبت نام، در آن شرکت کنید.

منتظر بمانید تا نامه پذیرش را دریافت کنید

اگر ددلاین‌ها را رعایت کرده‌ و فرم اپلای و سایر مدارک مورد نیاز را به موقع ارسال کرده باشید، اکنون می‌توانید منتظر پاسخ مثبت از سوی دانشگاهی باشید که درخواست خود را به آن فرستاده‌اید. برخی از دانشگاه‌ها ممکن است این کار را زودتر انجام دهند و برخی دیگر ممکن است مدتی منتظر بمانند و سپس به همه متقاضیان همزمان اطلاع دهند.

زمان‌بندی پذیرش و ددلاین اپلای دانشگاه‌های آمریکا

در دانشگاه‌ها و کالج های آمریکا، یک سال تحصیلی به دو ترم تقسیم می شود و پذیرش دانشجو سه بار در یک سال تحصیلی، یعنی در پاییز، بهار و تابستان، صورت می‌پذیرد. جدول زیر زمان‌بندی کلی پذیرش دانشجو در دانشگاه‌های آمریکا را به اختصار نشان می‌دهد:

نوبت پذیرشتاریخ شروعطول مدت ترمنوع
پاییزآگوستآگوست- دسامبرپذیرش نوبت اول
بهارژانویهژانویه- آوریلپذیرش نوبت دوم
تابستانمیمی- آگوستتمام دانشگاه‌ها این نوبت را شامل نمی‌شوند

نوبت پاییز (August) از محبوبیت بیشتری در بین دانشجویان بین‌المللی برخوردار است زیرا اغلب دانشگاه‌‌های ایالات متحده دوره‌های شاخص و اصلی خود را تنها در ترم پاییز آغاز می‌کنند و دوره‌ها و رشته‌های متنوعی‌تری در آن ارائه می‌شود. علاوه براین، در این ترم، فرصت های بیشتر برای دریافت بورسیه تحصیلی و کمک های مالی، بدست آوردن کار دانشجویی، موقعیت دستیاری تدریس (Teaching Assistantship) و دستیاری تحقیق (Research Assistantship) در دانشگاه‌ها وجود دارد. با این حال، چنانچه دانشجویی فرصت پذیرش برای ترم پاییز را از دست بدهد می‌تواند برای ترم بهار (January) اقدام کند و مزیت قابل توجه نوبت پذیرش بهار این است که دانشجو فرصت بیشتری برای تهیه مدارک مورد نیاز و تقویت مهارت‌های زبان انگلیسی خود خواهد داشت.

ترم تابستان، که دانشگاه‌ها و کالج‌های معدودی آن را ارائه می دهند، اغلب کوتاه تر بوده و عمدتاً دوره‌های زبان انگلیسی در طول این ترم برای دانشجویان غیر انگلیسی زبان برگزار می‌شود.

ددلاین‌ها برای اپلای دانشگاه‌های کانادا بسته به مقطع تحصیلی متفاوت است. اگر قصد اپلای برای دوره کارشناسی را داشته باشید، دانشگاه ها معمولاً برای دو نوع پذیرش زودهنگام و پذیرش عادی ددلاین دارند.

اگر می‌خواهید برای ترم پاییز اپلای کنید، ددلاین پذیرش زودهنگام از ماه اکتبر (October) تا نوامبر (November) سال قبل خواهد بود. ولیکن، ددلاین پذیرش عادی از ماه فوریه (February) تا مارس (March) همان سال خواهد بود. و از قبل باید مدارک اپلای امریکا را آماده کرده باشید.

اگر قصد اپلای برای دوره‌های کارشناسی ارشد یا دکترا را دارید، ددلاین اپلای به ترمی که در آن ثبت نام می‌کنید (نوبت پذیرش پاییز یا بهار) بستگی دارد. چنانچه برای ترم پاییز اپلای نمایید، ددلاین مورد نظر از ماه ژانویه (January) تا مارس (March) همان سال خواهد بود. اما ددلاین اپلای برای ترم بهار معمولاً از ماه جولای (July) تا سپتامبر (September) سال قبل است. جدول زیر ددلاین‌های اپلای برای هر مقطع را به تفکیک نشان می‌دهد.

مقطع تحصیلینوع پذیرشددلاین
کارشناسیپذیرش زودهنگاماکتبر تا نوامبر سال قبل
پذیرش عادیفوریه تا مارس همان سال
کارشناسی ارشد یا دکتراترم پاییزژانویه تا مارس همان سال
ترم بهارجولای تا سپتامبر سال قبل

این ددلاین‌ها بسته به رشته تحصیلی یا دانشگاهی که می‌خواهید در آن پذیرفته شوید می‌توانند کاملاً متفاوت باشند. پس بهتر است برای اطلاع دقیق از ددلاین اپلای برای هر رشته تحصیلی به وب سایت دانشگاه مورد نظر خود رجوع کنید.

 

مدارک زبانی مورد نیاز برای اپلای دانشگاه‌های آمریکا

یکی از اصلی ترین مدارک اپلای امریکا، مدرک ازمون زبان است. برای اینکه ثابت کنید قادر به یادگیری مؤثر و شرکت در کلاس‌های دانشگاهی انگلیسی زبان هستید، باید نشان دهید که به اندازه کافی از مهارت‌های‌ زبان انگلیسی برخوردار بوده و صلاحیت اپلای دانشگاه‌های آمریکا را دارید. برای این منظور، باید در یکی از آزمون‌های زبانی مورد قبول دانشگاه‌های آمریکا شرکت کرده و حداقل نمره قبولی را که توسط هر دانشگاه مشخص می‌شود کسب نمایید. اکثر دانشگاه های آمریکا یکی از آزمون های زبانی زیر را قبول دارند:

  • آیلتس آکادمیک (IELTS Academic)
  • تافل iBT (TOEFL iBT)
  • PTE آکادمیک (PTE Academic)
  • C1 پیشرفته (C1 Advanced)

 

مدارک مورد نیاز برای اپلای دانشگاه‌های آمریکا بر اساس مقطع تحصیلی:

  • مدارک اپلای آمریکا برای مقطع کارشناسی

مدارک لازم جهت پذیرش لیسانس در دانشگاههای آمریکا
برای پذیرش کارشناسی در دانشگاههای آمریکا نامه تمکن مالی و فرم تایید اپلای و ترجمه مدارک تحصیلی و هویتی فرد متقاصی لازم است.

بطور کلی مدارک زیر برای اپلای دانشگاه‌های آمریکا در مقطع کارشناسی لازم است:

  1. اسکن پاسپورت معتبر
  2. اسکن ترجمه مدرک دیپلم و ریزنمرات سه سال آخر دبیرستان (در صورت تحصیل در نظام آموزشی قبل، ترجمه مدرک و ریز نمرات پیش دانشگاهی نیز لازم است)
  3. کارنامه آزمون زبان مورد نیاز
  4. کارنامه آزمون ACT/SAT ( در همه دانشگاه‌ها الزامی نیست)
  5. رزومه (CV/ Resume)
  6. انگیزه نامه (SOP) مرتبط با رشته تحصیلی مورد نظر
  7. نامه تمکن مالی
  8. فرم تایید اپلای
  • مدارک لازم برای اپلای دانشگاه آمریکا؛ مقطع کارشناسی ارشد

افرادی که قصد اپلای دانشگاه‌های آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد را دارند باید مدارک زیر را تهیه کنند:

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش در فوق لیسانس در دانشگاههای آمریکا
برای پذیرش کارشناسی ارشد در دانشگاههای آمریکا نیاز است یک انگیزه نامه خوب متناسب با رشته تحصیلی متقاضی و گرایش دانشگاه مقصد می تواند کمک کننده باشد.
  1. اسکن پاسپورت معتبر
  2. اسکن ترجمه مدرک و ریز نمرات دوره کارشناسی
  3. کارنامه آزمون زبان مورد نیاز
  4. کارنامه آزمون GRE/ LSAT/MCAT /GMAT (بر اساس رشته تحصیلی)
  5. رزومه (CV/ Resume)
  6. انگیزه نامه (SOP) مرتبط با رشته تحصیلی مورد نظر
  7. توصیه نامه (Recommendation letter) از جانب اساتید دوره کارشناسی
  8. نامه تمکن مالی
  9. فرم تایید اپلای
  10. مقالات علمی- پژوهشی انتشار یافته (در صورت وجود)
  11. پروتفولیو (مختص رشته هنر)
  • مدارک مورد نیاز اپلای امریکا، مقطع دکترا

تهیه مدارک زیر برای اپلای دانشگاه‌های آمریکا در مقطع دکترا لازم است:

مدارک لازم اپلای دکترا دانشگاه آمریکا
داشتن مدرک زبان معتبر، مقاله علمی در مجله های معتبر و رزومه جزو مدارک مورد نیاز پذیرش دکترا در دانشگاههای آمریکا است.
  1. اسکن پاسپورت معتبر
  2. اسکن ترجمه مدارک و ریز نمرات دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد
  3. کارنامه آزمون زبان مورد نیاز
  4. کارنامه آزمون GRE/ LSAT/MCAT /GMAT (بر اساس رشته تحصیلی)
  5. رزومه (CV/ Resume)
  6. انگیزه نامه (SOP) مرتبط با رشته تحصیلی مورد نظر
  7. توصیه نامه (Recommendation letter) از جانب اساتید دوره کارشناسی ارشد
  8. پروپوزال (Proposal) تحقیق (در صورت نیاز)
  9. مقالات علمی- پژوهشی انتشار یافته (در صورت وجود)
  10. نامه تمکن مالی
  11. فرم تایید اپلای
  12. پروتفولیو (مختص رشته هنر)

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی آمریکا

مدارک لازم برای دریافت فرم i20 تحصیلی امریکا
فرمI20 تمکن مالی متقاضی برای توانایی پرداخت هزینه زندگی، تحصیل و اقامت در امریکا را نشان می دهد.

پس از طی مراحل اپلای و پذیرش متقاضی در هریک از دانشگاه‌های آمریکا، دانشجو می‌تواند برای دریافت ویزای تحصیلی از نوع F ( این نوع ویزا ویژه افرادی است که می خواهند به تحصیل در کالج ها یا دانشگاه‌های معتبر آمریکا و یا شرکت در دوره‌های زبان در دانشگاه ها یا موسسات زبان آمریکا بپردازند) اقدام کند. مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی آمریکا عمدتاً عبارتند از:

  1. پاسپورت معتبر
  2. فرم DS-160 برای درخواست ویزای غیر مهاجرتی.
  3. دو عدد عکس پرسنلی مطابق با الزامات عکس ویزای ایالات متحده.
  4. رسید پرداخت هزینه ویزای F1.
  5. فرم I-20: این فرم بر میزان بودجه‌ای که شما برای تحصیل و زندگی در ایالات متحده نیاز دارید دلالت دارد. شما باید مدارکی را ارائه دهید که نشان دهنده تمکن مالی شما برای پرداخت هزینه تحصیل و اقامت در آمریکا باشند. این مدارک می توانند یکی از موارد زیر باشند:
  • ترجمه رسمی گردش حساب بانکی ۳ سال گذشته
  • ترجمه رسمی سوابق مالیاتی ۳ سال گذشته
  • ترجمه رسمی فیش حقوق شغل سابق
  • مدرک دریافت بورسیه تحصیلی (در صورت وجود)
  • پرداخت شهریه یک ترم یا یک سال (الزامی نیست)
  • اگر توسط شخص دیگری در ایالات متحده پشتیبانی می‌شوید، باید فرم I-134، گواهی پشتیبانی و گردش حساب بانکی سه سال آخر آن شخص را نیز ارائه دهید.
  • اگر از طریق وام هزینه تحصیلات خود را در ایالات متحده تأمین می‌کنید، باید مدرکی مبنی بر وام تأیید شده ارائه دهید.
  1. ترجمه مدارک تحصیلی سابق (ریزنمرات، مدرک دیپلم، کارشناسی،….)
  2. کارنامه آزمون‌های زبانی و استاندارد (TOEFL، IELTS، GRE، GMAT، و غیره)
  3. نامه پذیرش از دانشگاهی که شما را پذیرفته است

چرا ترجمه مدارک برای اپلای دانشگاه‌ های آمریکا مهم است؟

همچنان که در بالا اشاره شد، اگر شما قصد اپلای و ادامه تحصیل در دانشگاه‌های آمریکا را داشته باشید، طیف گسترده ای از مدارک تحصیلی، هویتی و مالی به ترجمه نیاز خواهند داشت. هر چند مدارک مورد نیاز برای ترجمه ممکن است تا حدودی در بین دانشگاه‌های مختلف متفاوت باشند، اما در این میان نکته مشترک موجود این است که تمام دانشگاه‌ها مقتضیان را ملزم می‌دارند ترجمه رسمی مدارک خود را که به تایید مراجع رسمی مانند وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه ایران رسیده‌اند تهیه کرده و به دانشگاه ارائه دهند.

برخلاف ترجمه غیررسمی، ترجمه رسمی از حساسیت بالایی برخوردار است و معمولاً مترجمان متبحری که از دانش و تجربه کافی در خصوص ترجمه مدارک علمی و حقوقی مورد نیاز برای اپلای دانشگاه‌های خارجی برخوردارند به اینکار می‌پردازند تا مدارک لازم بصورت دقیق و بی هیچ کم و کاستی به زبان مقصد ترجمه شوند.

تردیدی وجود ندارد که اشکال در ترجمه رسمی مدارک مورد نیاز برای اپلای می‌تواند به رد اپلای یا طولانی شدن فرایند پذیرفته شدن در دانشگاه ‌منجر شود، حتی اگر فرد متقاضی تمام شرایط پذیرش را داشته باشد و در آزمون‌های زبانی و استاندارد تعیین شده نمره بالایی کسب کرده باشد. به همین دلیل، صحت ترجمه‌های رسمی انجام شده در مورد مدارک مورد نیاز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و تمام متقاضیان باید با دقت مراکز و دفتر ترجمه رسمی معتبر برای ترجمه اسناد مالی و حقوقی و مدارک تحصیلی خود انتخاب نمایند که از تجربه و اعتبار کافی در این حوزه برخوردارند و بر ترجمه رسمی دقیق و اصولی توسط مترجمان صلاحیت‌دار تاکید دارند.

نکاتی که باید در مورد ترجمه رسمی مدارک لازم برای اپلای دانشگاه‌های آمریکا بدانید

ترجمه رسمی مدارک اپلای دانشگاه امریکا به انگلیسی
بهتر است برای ترجمه مدارک اپلای امریکا از یک دارالترجمه معتبر و حرفه ای کمک بگیرید و ترجمه مدارک خود را در زمان مناسب و بدون عجله و شتاب زدگی انجام دهید.
  1. مدارکی که برای ترجمه به دارالترجمه تحویل داده می‌شوند باید کاملاً واضح و خوانا باشند. اگر تحویل اصل اسناد و مدارک بصورت مستقیم برای شما مقدور نیست و قصد ارسال تصویر مدارک خود را دارید، باید حتما نسخه باکیفیتی را تهیه و ارسال کند تا از بروز خطاهای احتمالی جلوگیری شود.
  2. همانطور که می دانیم ترجمه رسمی اسناد فرایندی زمان‌بر و تاحدودی پُرهزینه است، بنابراین قبل از ارائه مدارک خود به دارالترجمه رسمی با دانشگاه مورد نظر خود در تماس باشید و فهرست دقیقی از مدارک مورد نیاز را تهیه کنید تا از ترجمه مدارک اضافی اجتناب شود.
  3. از آنجاکه ترجمه رسمی مدارک به دقت بسیار بالا و زمان کافی نیاز دارد، فرصت لازم برای ترجمه مدارک خود را پیش بینی کنید و از عجله و شتابزدگی در این حوزه بپرهیزید.
  4. هنگام تحویل گرفتن ترجمه رسمی اسناد و مدارک خود به نگارش صحیح اسامی خاص، تاریخ‌ها، و اعداد و ارقام توجه کنید و در صورت وجود هرگونه اشکال، از دارالترجمه مربوطه بخواهید که آن‌ها را برطرف کند.
  5. به تاییدات مورد نیاز توجه داشته باشید. در اکثر موارد، با توجه به قوانین دانشگا‌ه‌ها و موسسات آموزش عالی یا الزامات تعیین شده از جانب سفارت‌ها، لازم است که پس از ترجمه رسمی اسناد و مدارک تأییدیه وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه ایران نیز دریافت شود. در چنین مواردی شما می‌توانید از دارالترجمه رسمی بخواهید که این تاییدات را از وزارتخانه‌ های مربوط دریافت کند.

لیست دانشگاه‌های برتر آمریکا

لیست دانشگاه های برتر امریکا
بهتر است قبل از اقدام به اپلای امریکا اطلاعات کافی پیرامون دانشگاه های را کسب نمایید و دانشگاه های برتر و ارزان امریکا را شناسایی کنید

۱۰ دانشگاه برتر آمریکا به ترتیب عبارتند از:

  • دانشگاه هاروارد (Harvard University)
  • موسسه تکنولوژی ماساچوست (Massachusetts Institute of Technology)
  • دانشگاه ییل (Yale University)
  • دانشگاه استنفورد (Stanford University)
  • دانشگاه شیکاگو(University of Chicago)
  • دانشگاه پنسیلوانیا (University of Pennsylvania)
  • موسسه فناوری کالیفرنیا (California Institute of Technology)
  • دانشگاه دوک (Duke University)
  • دانشگاه جان هاپکینز (Johns Hopkins University)
  • دانشگاه نورث وسترن (Northwestern University)

لیست دانشگاه‌های ارزان آمریکا برای تحصیل دانشجویان بین المللی

همه ما می دانیم که تحصیل در آمریکا برای دانشجویان بین المللی اندکی دشوار و پُرهزینه است. اما خبر خوب این است که هنوز دانشگاه های بسیار مقرون به صرفه ای در آمریکا برای دانشجویان بین المللی وجود دارد. این دانشگاه‌ها نه تنها مقرون به صرفه هستند، بلکه کیفیت آموزش در آن‌ها بالا بوده و در سطح جهانی است. اگر به عنوان یک دانشجوی بین المللی قصد ادامه تحصیل در آمریکا را دارید و پایین بودن هزینه تحصیل برای شما اهمیت دارد، دانشگاه‌های فهرست شده در زیر می‌توانند گزینه خوبی برای اپلای شما باشند:

  1. دانشگاه ایالتی آلکورن (Alcorn State University)
  2. دانشگاه ایالتی مینوت (Minot State University)
  3. دانشگاه ایالتی دره می‌سی‌سی‌پی (Mississippi Valley State University)
  4. کالج ایالتی چادرون (Chadron State College)
  5. دانشگاه ایالتی لانگ بیچ کالیفرنیا (California State University Long Beach)
  6. دانشگاه ایالتی دیکینسون (Dickinson State University)
  7. دانشگاه ایالتی دلتا (Delta State University)
  8. کالج ایالتی پرو(Peru State College)
  9. دانشگاه هایلندز نیومکزیکو (New Mexico Highlands University)
  10. دانشگاه A&M تگزاس غربی (West Texas A&M University)

مطالعه مطالب زیر پیشنهاد می شود:

Share:

Leave a پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×
پشتیبانی دارالترجمه تات
× مشاوره آنلاین